ACT with SPIRITOver mij

Mijn naam is Margot Brussee . Al vanaf 1991 werk ik in de GGZ en Verslavingszorg. Als psychiatrisch verpleegkundige en later ook als POH-GGZ , heb ik me ingezet voor diverse doelgroepen.

Wat mij kenmerkt , is dat ik me realiseer dat de scheidslijn tussen ‘gezond ‘en ‘ongezond’ of  ‘patiënt’ en ‘hulpverlener’ flinterdun is. Het kan je zomaar gebeuren; een burn out , een verslaving , een depressie , angstaanvallen.. Ga zo maar door.

Respect voor autonomie is voor mij een kernwaarde. Als persoon ben ik eerlijk ,doortastend, soms wat eigenzinnig. Wars van onderdanigheid en onechtheid. Ik ga voor de inhoud en kan soms slecht tegen regeltjes of bureaucratie.

In mijn positie als hulpverlener wil ik graag samen met jou aan de slag.  Naar mijn mening is het niet aan mij om je te vertellen wat je moet doen. Wel kan ik mijn kennis en ervaring inzetten , waardoor jij patronen kunt doorbreken en je energie niet meer op laat gaan aan je klachten , maar in kan zetten voor een leven met passie en doel.

Een zelfstandige praktijk oprichten , dat is wat mij passie en doel geeft in deze fase van mijn leven.  Het ontdekken van de Positieve Psychologie [en het voor mezelf toepassen] heeft mijn leven meer balans en licht gegeven . Als ik mezelf zou moeten typeren zou ik mezelf toch zwaar op de hand noemen . Maar ACT en Oplossingsgerichte Therapie geven daaraan voor mij een goed tegenwicht. Nee , ik ben niet opeens veranderd in een Positivo, maar ik heb meer vrede met hoe ik ben en zak er minder in weg.  Dat geeft me de ruimte om mijn tijd en aandacht te geven aan dat wat echt belangrijk voor me is. Daarom geloof ik heilig in de kracht van deze stroming. En heel graag wil ik dit doorgeven aan mensen die het kunnen gebruiken.

Wil je me iets vragen ? Schroom niet om het contactformulier te gebruiken of me een berichtje te sturen . Zie tabblad Contact.

 

Diploma’s en Certificaten

Psychiatrisch Verpleegkundige , Zon en Schild

POH-GGZ, Avans+

ACT , Acceptance and Commitment Therapie, CIVAS

Hondwikkelcoach, Hondwikkeling [zie tabblad Samenwerking]

Positieve Psychologie, CIVAS

Oplossingsgerichte Therapie, CIVAS

 

‘ Als je niets verandert,

verandert er niets.’