ACT with SPIRITGroepen

Groepen

Behandeling in een groep

Aan de slag gaan met je problemen in een groep . Misschien vind je dat spannend? Toch levert het je veel voordelen op. Je merkt dat je niet de enige bent die soms vastloopt in iets , je voelt je daardoor minder alleen . Je kunt elkaar tips en adviezen geven en elkaar zo versterken. Je kunt steun en begrip ontlenen aan elkaar . In de praktijk is vaak gebleken dat een groep elkaar veel effectiever kan stimuleren om te durven veranderen , dan een therapeut dat kan.

ACT with SPIRIT  wil meerdere keren per jaar een groep gaan aanbieden. Dit vanuit de verschillende therapievormen waarmee gewerkt wordt . De groepen zullen open staan voor mensen met verschillende klachten/problemen.

Volg deze pagina voor verdere ontwikkelingen. Of stuur me bij vragen een berichtje. Zie tabblad Contact.

Dus:

  • Een ACT groep
  • Oplossingsgerichte groepstherapie
  • Positief Bekeken, 13 sessies, beoogde start medio oktober/november 2024. Gebaseerd op Positieve Psychologie. In 2020 genomineerd voor de Nationale Zorginnovatieprijs en heeft in datzelfde jaar de Planetree Project Award gewonnen.

‘Een groep is als een bos : als je erbuiten staat lijkt het bos heel dicht , als je erin staat zie je dat elke boom zijn eigen plek heeft.’